Terug naar Haïti!

Carine en ik bedanken iedereen die heeft meegeholpen aan de organisatie van het Haïti-feest, alle artiesten, iedereen die is komen feesten of iedereen die centjes gestort heeft. De opbrengst was flink hoger dan onze verwachtingen.

Het benefiet bracht -op enkele euro’s na- bijna 3000 euro’s in het laatje. En onze rekening en broekzak verzamelden samen nog eens iets meer dan 2500 euro. Ik vertrek dus naar Haiti met niet minder dan 5500 euro! Zoals gezegd zal dit geld direct terechtkomen in de handen van onze vrienden en kennissen die het nodig hebben en het ongetwijfeld goed zullen gebruiken. Meer informatie volgt.

Normaal gezien was mijn vertrek gepland voor 15 april. Dat was echter de dag dat men het Europese luchtruim sloot ten gevolge van de vulkaanuitbarsting op Ijsland. Daarom zal ik uiteindelijk morgen, op zondag 25 april, het vliegtuig nemen met bestemming Port-au-Prince.

Ik probeer jullie, in de mate van het mogelijke, op de hoogte te houden via deze blog. Ik ben alvast heel blij dat ik niet met lege handen zal toekomen in Haiti. Vrienden in België voor vrienden in Haïti, het heeft gewerkt!

Comments are closed.